Home / Svijet / POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MOSTA U ĐENOVI OTKRIVA U KOLIKO JE LOŠEM STANJU BIO: Nedelju dana pre rušenja sve se RASPADALO! (FOTO)

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MOSTA U ĐENOVI OTKRIVA U KOLIKO JE LOŠEM STANJU BIO: Nedelju dana pre rušenja sve se RASPADALO! (FOTO)

Fotografija mosta u Đenovi, navodno snimljena pre nedelju dana, jasno pokazuje u koliko je zapravo lošem stanju bio pre nego što se urušio, zbog čega je stradalo 38 ljudi.

Na fotografiji se vidi da se vijadukt Morandi raspada, a vide se i sajle koji vise s donje strane nadvožnjaka.

Fotografiju je objavio jedan tviteraš, a uz fotografiju je napisao: “Most u Đenovi prošle nedelje. Bez komentara.”

 

Porodice poginulih i vlasti za katastrofu krive privatnu kompaniju Autostrada koja održava većinu italijanskih auto-puteva.

 

Italijanski premijer Đuzepe Konte je naveo da je operator auto-puta, kompanija Autostrada, odgovorna za obezbeđivanje bezbednosti na mostu i da vlada neće čekati ishod aktuelne istrage o tragediji da bi preduzela akcije.

Kompanija je danas izrazila uverenje da će se dokazati da je ispunila obaveze iz ugovora o koncesiji za rad na tom mostu.

 

Vlada u Rimu je, takođe, pozvala na ostavku vrhovnog menadžmenta te kompanije i poručila je da će zahtevati izricanje visokih kaznih.

 

Nadvožnjak se iznenada juče, tokom snažnog nevremena, urušio usled čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta.

 

TAKOĐE PROČITAJTE:  KONFUZNI KARADŽIĆ OPET IZMIŠLJA I LAŽE: “Muslimani su sami sebe napadali, izazivali su velika samoubistva odnosno…”

Check Also

Češka traži 300.000 radnika: Primaju sve koji dođu na posao

Ne treba iskustvo, mogu i stranci.   U Češkoj je nezaposlenost u augustu stagnirala na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Sadrzaj je zasticen!