Home / Zanimljivosti / ISPOVIJEST ZAGREBAČKE SPONZORUŠE: “Kao hostesa u klubu upoznala sam imućnijeg frajera, a onda sam počela da ga koristim…”

ISPOVIJEST ZAGREBAČKE SPONZORUŠE: “Kao hostesa u klubu upoznala sam imućnijeg frajera, a onda sam počela da ga koristim…”

Stariji je od mene više od 15 godina, ali u lijepoj smo vezi. Njegova supruga ne zna ništa, ja studiram i od njega dobivam džeparac. Plaća mi stan, lijepu odjeću, izlaske. Ne znam ni što bi ti rekla, no ne smatram se sponzorušom’, priča starleta Iva. Više ili manje poznata u nekim domaćim krugovima, svoju priču iz više razloga priča isključivo anonimno.

sponzopruse-glavna

Pojavit će se redovno na subotnjoj špici, piti kave u ‘boljem’ društvu, biti viđena, napucati društvene mreže novim fotkama. Znaju li njezine bliske osobe za aferu sa starijim, imućnijim frajerom? ‘Ne vjerujem nikome, neke bi me i osudile. No, meni je oduvijek bila želja pronaći ovakvu osobu. Ne iskorištavam ga, dobijem pokoji poklon, dobar stan u najmu, tamo se i nalazimo. Pošteni su nam odnosi, nema tu skrivanja ni misterija. No, detalje afere zna moja najbolja prijateljica – i niko drugi’.

Dodaje da u takvom svijetu nema pretjerano puno povjerenja.

sponzorusa

Kada je tek stigla u grad iz manje sredine, odmah je bila svjesna da želi što više. ‘Ušla sam već na faksu u društvo koje ima novca, koje izlazi na skuplja mjesta u gradu, jede po restoranima, živi, izlazi, putuje. Njega sam upoznala u izlasku u centru grada, hostesirala sam. Privukao me, častio me cugama i do kraja večeri razmijenili smo brojeve. Nisam planirala ovakav aranžman, no dogodilo se. Bavila sam se, a radim to nekad i danas, hostesiranjem’, priča Iva koja je svom “sponzoru” bijeg od poslovnih i ostalih problema, piše portal 100posto.hr.

TAKOĐE PROČITAJTE:  Ispovijest čovjeka čiji je spolni organ dug 48 centimetara: Ja sam invalid

sponzorusa-810x370
Teško nam je bilo i povjerovati da priča kakve viđamo uokolo ima i u Hrvatskoj. ‘Hostese, atraktivne cure – ma njima već vlasnici klubova plaćaju piće i honorare da bi se uopće pojavile u njihovom klubu. Zna se da takve djevojke animiraju potom goste. Neke izgube kontrolu i zaglibe, treba biti pametna, ne vrludati i ulaziti iz veze u vezu. Sa svojim frajerom odlazim na putovanja izvan grada, zbog njegovog posla najčešće vikendom, kupim pokoju krpicu’. Svjesna je, dodaje, da se od ovakvog aranžmana neće pretjerano ‘usrećiti’, no trenutno nema egzistencijalnih briga i to je jedino što joj je važno.

TAKOĐE PROČITAJTE:  Došla sam sa sinom na bazen, ušla u vodu a onda smo čuli SPASIOCA KOJI NAS IZBACUJE NAPOLJE: "U životu nisam bila OVAKO PONIŽENA"

‘Dobila sam dosta toga od njega i nisam jedina. Budite sigurni da puno djevojaka na društvenim mrežama objavljuju fotke s putovanja na koja sigurno nisu išle same. Pa ko ih fotka? Zna se ko ih vodi i gdje. To je spajanje ugodnog s korisnim’. Pleše li na rubu prostitucije, kaže – ni slučajno. ‘Mrzim licemjerje, ne eksponiram se pretjerano, ne zanima me život u medijima, nemam više partnera. Imam samo jednog, i on se brine za mene’, priča viđena djevojka iz grada, smatrajući da se radi više o romantičnom, a manje poslovnom odnosu.

sponzoruse1

Zapravo je, priča, trebala financijsku injekciju tijekom studiranja, a u toj je fazi bila kad je upoznala frajera koji je financira. Bavila se hostesiranjem po skupljim klubovima, nosila tu i tamo pokoju reviju. ‘Imate danas i puno aplikacija, a Dalmatinke i Zagrepčanke redom će ispuniti profile i tražiti sigurnost na takav način. Ja sam se zaustavila na jednom frajeru, s kojim sam već dulje vrijeme’.

TAKOĐE PROČITAJTE:  OVAJ BRAČNI PAR ĆE USKORO DOBITI 21. DIJETE

Zna se da sponzuruše širom svijeta najvećim jackpotom smatraju dobru udaju. Prelaze time magični prag – više nisu djevojke za zabavu, već dame. Supruge koje kod kuće brinu o djeci, muževa je dužnost potom priuštiti im ono što im treba – tretmane, odjeću, dobar auto, putovanje. Nada li se tome i naša mlađahna heroina?

sponzoruse

‘Htjela bih se dobro udati, koja djevojka ne bi? Koliko mi je novac bitan? Reći ću samo da ne bih htjela biti s nekim tko ne radi ništa, želim frajera koji je ambiciozan i može mi priuštiti dobar život. Ne sramim se želje da se dobro udam. Želim lijep život i dalje, za sebe, a jednog dana i svoju djecu. Imam i vlastitih ambicija. Nema ništa loše u tome’, zaključila je mlada ljepotica.

aa

 

(Novi.ba/ 100posto.hr)

Check Also

SVOJU KOMŠINICU NISU VIDJELI GODINU I POL: Kad su razvalili vrata i ugledali OVAJ PRIZOR, svi su odmah pali na pod!

Od davnina smo učili da komšije trebamo paziti i brinuti o njima, ali ova priča …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Sadrzaj je zasticen!