Home / Zanimljivosti / Iznajmljivao 4-godišnju kćerku za zabavu: Igraj se s tatinom malom curicom!

Iznajmljivao 4-godišnju kćerku za zabavu: Igraj se s tatinom malom curicom!

Andrew Turley (30), koji je zaprepastio javnost oglasom u kojem iznajmljuje svoju četverogodišnju kćerku za s*ksualne usluge, osuđen je na 60 godina zatvorske kazne. Naime, on je svoju kćerku putem popularnog internet oglasnika Craiglist tokom 2015. godine objavio oglas pod nazivom “Igraj se s tatinom malom curicom”, prenosi Washington Post.

Policajac u civilu došao je na dogovoreni susret u Turleyjevu kuću. Muškarac je prebrojao novac i zatim policajca otpratio do sobe u kojoj je ležala djevojčica u besvjesnom stanju, očito omamljena tabletama.

TAKOĐE PROČITAJTE:  Težila je samo 400 grama i lekari joj nisu davali NIKAKVE ŠANSE: Šest meseci nakon rođenja najmanje bebe desilo se ČUDO

“Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebao biti zaštitnik, a ne predator”, rekao je jedan od tužitelja koji su jednoglasno odlučili da Turley predstavlja opasnost za maloljetnu kćer.

Monstrum je dobio 30 godina za trgovinu djecom i 30 godina zbog podvođenja maloljetne osobe. Nakon što odleži 45 godina moći će podnijeti zahtjev za prijevremenim otpuštanjem na slobodu.

Check Also

MOMAK SE ZABETONIRAO U KADI DA DOKAŽE DA SE MOŽE IZVUĆI: A onda se beton stvrdnuo I NASTALA JE DRAMA (VIDEO)

Ljudi rade razne stvari zarad popularnosti na internetu, ali ovaj Rus je otišao korak dalje. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Sadrzaj je zasticen!