Home / Novosti / ŠOKANTNO: Preminuo Darko lazić

ŠOKANTNO: Preminuo Darko lazić

Kako nezvanicno potvrdjuje KBC “Zemun”, Darko Lazić je danas u jutarnjim satima podlegao ranama. Cijeli svijet je u šoku nakon nesreće koja se desila poznatom pjevaču te je nakon previse povreda podlegao ranama.

Napominjemo, Laziću je bilo oštećeno jedno plućno krilo, prelom butne kosti, karlice, izbijen kuk iz zgloba, teški udarci u glavu, bubrezi ne funkcionišu dobro, a ima i okom vidljive promene na jetri.

Prenosimo izjavu doktora nakon nesrece koja se bila dogodila i vec tad se znalo da postoji velika mogucnost da Darko podlegne ranama:

“Darko i dalje diše uz pomoć aparata i postoji mogućnost da ostane bez jednog plućnog krila. U slučaju povrede pluća, ne postoji dovoljno efikasna hirurgija kojom ona mogu ponovo da se sastave, već se povređeno tkivo uklanja, ali pacijent može da živi bez jednog dela pluća”, kaže navodno izvor u KBC “Zemun”.

TAKOĐE PROČITAJTE:  Bukti rat zbog p**isa! Zorica objavila Jeleninu fotku i oštru poruku, Karleuša je poklopila, a onda se umiješala Ana Bekuta! (FOTO)

Informacija nije zvanicna i kopirana je samo sa drugog portala: http://trendistyle.net

Check Also

Ovakva sitna bića imamo svi na svom tijelu, ali necete vjerovati – gdje!

Domaćini smo” mnogim mikroorganizmima, ali jeste li se zapitali kojim sve bićima smo “dom”? Ova …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Sadrzaj je zasticen!