Home / Zabava / MISLILA SAM DA ME MUŽ VARA SA KOLEGINICOM SA POSLA Kada sam saznala pravu istinu, nisam mogla da dođem sebi danima!

MISLILA SAM DA ME MUŽ VARA SA KOLEGINICOM SA POSLA Kada sam saznala pravu istinu, nisam mogla da dođem sebi danima!

Ovakav obrt nije mogla ni da sanja.

Besna čitateljka (35) britanskih novina The Sun javila se njihovoj kolumnistkinji Deidre Sanders tražeči pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna šta da radi.

“Lepa devojka je počela da radi s mojim mužem u njegovoj firmi. Počeo je češće da izlazi na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošle nedelje jedne večeri došao kući u 3 sata po noći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila i ogrebala mu lice, piše čitateljka koja zatim navodi veliki obrat.

TAKOĐE PROČITAJTE:  ISPOVIJEST DOMAĆICE: Muž mi je vodoinstalater, a ja sam ga prevarila na kuhinjskom stolu i tu ne stajem!

Ispada da me nije prevario s tom devojkom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gej pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti, a tvrdi i da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom devojkom. Srce mi je slomljeno, nastavlja.

Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vreme”, pitala je.

Žena plač tužna stres plakanje tragedijaFoto: Shutterstock

Sanders joj kaže da je sebi sama odgovorila na pitanje.

“Ako je vaš muž shvatio da je više gej nego strejt, onda je malo verovatno da ćete ostati u braku i biti srećni. Štaviše, vaš brak već neko vreme nije bio srećan”, odgovorila joj je Deidre.

TAKOĐE PROČITAJTE:  STIŽE NOVI RADAR, VOZAČI NA BALKANU U PANICI: Policija ne mjeri samo brzinu auta, obratite pažnju i na ovu stvar!

“Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje naljutilo. Moguće je da je napade panike počeo da dobija jer oseća da će mu se život u potpunosti promeniti. Pokušajte da se raziđete civilizovano”, glasi savet.

jutarnji.hr/R.J.

Check Also

Ko je najgluplji na slici? Izbor koji napravite govori mnogo o vama

Svaki izbor koji napravite može otkriti nešto o vašoj osobnosti. Sva pitanja s višestrukim odgovorom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Sadrzaj je zasticen!