Home / Zabava / ALEKSANDRA JE UŽIVALA DA BUDE LJUBAVNICA: Njoj je bilo 18, njemu 40! Dobila je kola i silikone, a onda kreće pravi PAKAO za njenu porodicu…

ALEKSANDRA JE UŽIVALA DA BUDE LJUBAVNICA: Njoj je bilo 18, njemu 40! Dobila je kola i silikone, a onda kreće pravi PAKAO za njenu porodicu…

Aleksandra Vasiljević, nova učesnica „Parova“, izazvala je pometnju po samom ulasku u rijaliti, a to nije bez razloga jer fitnes instruktorka krije i više nego burnu prošlost.

“Aleks je oduvek bila pomalo divlja, nije se uklapala u sredinu i išla je sama protiv svih. Još kao tinejdžerku privlačili su je opasni momci, ali nije uspevala da održi veze u koje je ulazila. Ipak, posle izvesnog vremena upoznala je čoveka koji ju je po mišljenju mnogih njenih prijatelja obeležio za ceo život i negativno uticao na nju”, kaže izvor i otkriva kako je počela njena ljubavna priča:

NAJCITANIJE  Hrabrost ili ludost / Pokušali oteti Mercedes, ali nisu očekivali ovakvu reakciju vozača

“Aleksandra je počela da izlazi po mestima na kojima se okupljaju opasni momci. Jedan od njih ju je primetio i ubrzo je nabavio Aleksandrin broj telefona. Ona je, kao i svi u Šapcu, dobro znala o kakvom čoveku se radi, kao i da nije pametno da se petlja sa tom ekipom, ali je ipak započela dopisivanje s njim, iako je oženjen”, ispriča izvor i dodaje da je zajedno sa ostalim prijateljima nekoliko puta pokušao da je upozori.

“Za nekoliko nedelja saznali smo od nekih ljudi da je u vezi sa tim dečkom i bili smo šokirani. Ona je tada imala 18, a on 40 godina, a uz sve to ima ženu i decu. Dugo je pokušavala da sakrije taj odnos, ali Šabac je mali grad i ubrzo se sve saznalo. Kada je priča došla do njenih roditelja, nastao je haos i razdor u porodici. Kako je Aleks iz imućne porodice, njen otac je bio zaprepašćen. Prvo je pokušao da je odgovori od te veze, a onda ju je i kažnjavao.

NAJCITANIJE  Šumaherova supruga je godinama ćutala, a onda se konačno oglasila: Korinine rečI obišle su planetu! Njena poruka je prejaka! (video)

FOTO: PRINT SCREEN

“Sve manje smo je viđali i bilo nam je jasno da se nešto ozbiljno dešava. Naglo je smršala, sve više je ulazila u te mafijaške krugove, a kasnije smo saznali da konzumira teške droge.

“Dobila je automobil, ali i silikone. Supruga njenog dečka je znala za aferu, ali se nije razvela zbog maloletne dece.”

Blizak prijatelj Vasiljevićeve otkriva da je zbog svega najviše propatila njena majka.

“Žena je, kao svaka majka, pokušavala da vrati dete u dom i pomiri je sa ocem. U tome nije uspela i vremenom je sve više bila upućena u ćerkin način života, koji se nikome nije dopadao. Nagla promena fizičkog izgleda ćerke, kao i osuda prijatelja i poznanika, oterali su jadnu ženu u bolnicu.

NAJCITANIJE  Usijalo nebo iznad Baltika. Ruski lovac presreo američki špijunski avion, evo kako ga je isekao

Kurir.rs/Vip/foto Promo

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!