Home / Zabava / Zerinina ispovijest kroz suze: “Vezao mi je noge, a onda je nastao pravi pakao”

Zerinina ispovijest kroz suze: “Vezao mi je noge, a onda je nastao pravi pakao”

Zerina Hećo, učesnica rijalitija “Parovi” podvrgnuta je poligrafu gdje je otkrila strašnu torturu koju je doživjela u životu.

Naime, ona je u svojoj potresnoj ispovijesti progovorila o se*sualnom zlostavljanju koje je preživjela, pošto je poligraf pokazao da je odgovorila istinito na pitanje da li je bila zlostavljana, piše “Novi“.

Da. Desilo se to što se desilo, potiskivala sam, nisam sama sebi htjela da priznam. Jednostavno sam se pravila kao da se to nije desilo. Nisam pričala ni sa kim o tome. Poznavala sam osobu koja je to uradila. To nije bila osoba koju sam srela, pa je isprovocirala. Došlo je do svađe, bila je neka sitna ljubomora”, rekla je i dodala:

NAJCITANIJE  Ja sam imao 32, moja udata šefica 40 godina: gurnuo sam joj ruku pod košulju, a onda krenuo u njenu kancelariju – usledio je rasplet kakvom se nisam nadao

To je jako ponižavajuće za jednu ženu. Isprva sam se branila, više nisam imala snage. To se desilo u stanu te osobe i ta osoba je izašla na kratko, posle se vratio kao da se ništa nije desilo. Te fotografije su nastale nakon toga, bila sam i pretučena.

Osjećam se kao da sam sada gola i da moram da stojim tu, a ne želim. Gadi mi se, ali i ja se gadim sama sebi. Fizički nisam mogla da odem i da ga prijavim. Imala sam povrede po rebrima, nogama, člancima, rukama, bila sam puna modrica. Najviše me je boljelo lice i rebra. Pri kraju toga, bila sam vezana za noge jer sam se opirala. Bila sam se*sualno zlostavljanja”, pričala je ona kroz suze.

NAJCITANIJE  Izašao je žestoko iz BMW-a i glumio mangupa pa naučio lekciju života (Video)

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!