Home / Zabava / ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ROGERA FEDERERA: On je sin POZNATOG SRPSKOG PJEVAČA, sada se sve saznalo! (FOTO)

ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ROGERA FEDERERA: On je sin POZNATOG SRPSKOG PJEVAČA, sada se sve saznalo! (FOTO)

Osvojio je 20 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, što je najviše u historiji muške konkurencije. Također, Federer je jedan od osmorice muških tenisera koji su u svojoj karijeri osvojili sva četiri Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji. Uz Agasija, Connorsa i Nadala jedini je tenisač koji je Grand Slamove osvojio na tri različite podloge (zemlja, trava i tvrde podloge).

shock-roger-federer-retired-against-john-millman

Internetom kruži urnebesna fotografija na kojoj je prikazana dugo čuvana tajna Rogera Federera o tome ko mu je otac.

roger-federer-wikimedia-cc-900x580

 

Sudeći po ovoj fotografiji, tu dileme nema, to je legendardni srpski pjevač Nino Rešić.

NAJCITANIJE  UŠAO MI JE TOLIKO DUBOKO DA SAM MISLILA UMRJET ĆU!!

Pogledajte samo slike njih dvojice iz mladosti i sve će vam biti jasno!

federer-nino-resic-1000x0

– Da li je Federer zapravo Ninov davno izgubljeni sin, rođen iz tajne veze sa djevojkom iz Švajcarske kada je Nino imao 17 godina? Mislite o tome, piše iznad ove urnebesne slike.

Podsjećamo, Amir Rešić, poznatiji kao Nino je bio bosanskohercegovački i srbijanski pjevač. Rođen je u Bosanskoj Dubici 22. januara 1964, a ovaj svijet je napustio  u Bijeljini 18. oktobra 2007. od posljedica perforacije gušterače, izazvane dugogodišnjim alkoholizmom.

1

2

Početkom rata odlazi u Srbiju, gdje je i počeo vlastitu karijeru. Proslavio se hitom Zorana Matića iz 1993. “Što mi noći nemaju svanuća”.

NAJCITANIJE  Ja sam imao 32, moja udata šefica 40 godina: gurnuo sam joj ruku pod košulju, a onda krenuo u njenu kancelariju – usledio je rasplet kakvom se nisam nadao

3

4

Niz godina snimao je za ZAM produkciju, a poznatije pjesme su mu: “Šta ću mala s tobom”, “Udahni duboko”, “Zaćutale sve gitare”, “Tvoje oči” i dr.

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!