Home / Ispovijesti / Ispovest: Muž Najbolje Drugarice Me Je Odvezao Kući. Odvela Sam Ga Do Kuhinjskog Stola I…

Ispovest: Muž Najbolje Drugarice Me Je Odvezao Kući. Odvela Sam Ga Do Kuhinjskog Stola I…

“Dovoljno je da mi se muškarac nasmeši na ulici, i ja sam gotova, želim da ga odvedem u mrak. Osećam se kao da svakodnevno uništavam živote i kako ću uništiti svoj brak. Moram da se zaustavim”.

Ovako kaže u svojoj ispovesti žena koja se požalila Didri Sanders, kolumnistkinji portala “The Sun” jer je svesna svog problema – zavisna je od seksa. Kaže kako joj razum govori da prestane, ali telo je ne sluša. Strahuje da će biti kriva za raspad svog braka.

Ovo je njena ispovest i savet koji je dobila.

Draga Didri,

Imala sam fantastičan seks na kuhinjskom stolu sa partnerom moje najbolje prijateljice nakon što me jedne noći dovezao kući.

Zadovoljila sam ga već na putu do kuće nakon što sam ga nagovorila da malo stane kraj puta. Bio je to prvi put da sam varala, i osećala sam se tako dobro. Nakon njega usledili su drugi muškarci, ali znam da to što radim nije dobro.

NAJCITANIJE  Studentska prostitucija: Danju uče, noću zarađuju 3000 kuna

Imam 47 godina, a moj suprug 49. U braku smo 20 godina. Pre tri godine on je počeo da ima problema s erekcijom. Mogu da ga dovedem do vrhunca, ali to je uvek nekako naporan posao. Ima problema sa srcem pa ne sme da uzima Vijagru. To mi nije predstavljalo problem, barem sam tako mislila.

Pre pet meseci pozvani smo kod moje najbolje prijateljice na zabavu. Moj suprug je vodoinstalater i bio je dežuran, ali rekao je da to nije problem, da idemo, ali on neće piti. Nakon nekoliko sati na zabavi dobio je poziv za hitnu intervenciju pa se dogovorio s partnerom moje prijateljice da me odbaci kući kada zabava bude gotova.

NAJCITANIJE  ONA NE ŽELI SPAVATI SA MNOM NEGO SE SAMA…

Bila sam srećna zbog toga jer sam već malo popila i odlično sam se zabavljala. Došla je ponoć, a ja sam bila više nego pripita. Partner moje prijateljice vodio me kući, kako je bilo planirano, ali malo smo se zabavili na parkingu.

Do trenutka kada smo došli do moje kuće bila sam jako napaljena i spremna, dopustila sam mu da imamo seks na kuhinjskom stolu. To je bio početak. Sada do seksa dolazim gotovo svaki dan. Muškarac mi se na ulici samo nasmeši, i ja sam gotova, želim da odem sa njim.

Već sam bila na analizi zbog polno prenosivih bolesti. Osećam se kao da svakodnevno uništavam živote i kako ću uništiti svoj brak. Moram da se zaustaviti, ali moje telo me ne sluša. Život mi je u rasulu.

NAJCITANIJE  Natopio joj je grudnjak najljućim paprom na svijetu, doslovno joj je bilo vruće oko srca (VIDEO)

Odgovor:

Pokušajte da se naterate na razmišljanje šta će se dogoditi ako vaš muž otkrije šta se događa. To je samo pitanje vremena, uhvatiće vas i životi će vam krenuti nizbrdo.

Barem priznajete da imate problem, to je pola puta do rešavanja istog .Volite li svog supruga dovoljno da pokušate da uradite nešto kako bi vaša ljubavna veza opstala? Ako je tako, razgovarajte s njim kako bi zajedno mogli da poboljšate svoj odnos. Predložite mu da zajedno posetite lekara zbog problema s erekcijom.

Promenite fokus svog seksualnog života. Osećaj zadovoljstva ne mora da bude vezan samo za seks. Istražite ostale načine kako da uživate.

zena.blic.rs

Check Also

UHVATIO ME SA SVOJIM OCEM!!!

Tu scenu straha ne mogu opisati. Priznajem da sam ja tomu kriva što sam si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!