Home / Zabava / Maya napadnuta nožem: Nepoznati muškarac je uhodio, a onda prijetio da će ubiti i nju i sebe!

Maya napadnuta nožem: Nepoznati muškarac je uhodio, a onda prijetio da će ubiti i nju i sebe!

Pjevačica Maja Berović doživjela je veliku neprijatnost u Beču, poslije jednog od nastupa, kada ju je napao nepoznati muškarac.

Naime, osoba srednjih godina je prijetila pjevačici kako će je ubiti, a potom i njenog muža i sebe.

Naime, njen vatreni fan joj je dolazio na svaki nastup, kako navodi “Svet“, a Maja mu je povremeno ostavljala i karte, a onda je uslijedio šok. Muškarac je pjevačici slao slike njenih stanova u Beogradu i Beču, zbog čega je ona bila veoma uplašena.

Maju je to uplašilo, a kada je krenuo da je zasipa porukama kako moraju da se druže inače će on ubiti nju i sebe, Maja se zabrinula i rekla mužu da mu ne dozvole da joj priđe na nastupu“, počeo je izvor za “Svet” i dodao kako je fan želio fotografiju sa pjevačicom u bekstejdžu, gdje je izvadio i nož, ali je Maja odreagovala kako treba i nije bila u panici.

NAJCITANIJE  Dečak je rekao roditeljima da neko priča s njim tokom noći. Kada je majka pogledala snimak sa kamere, počela je da se trese od straha…

Alen koji je bio nekoliko metara dalje, diskretno je pozvao obezbjeđenje. Za nekoliko minuta, savladali su ga a da Maju i Alena nije ni pipnuo. Naravno, pozvali su policiju, predali i njega i snimke“, priča izvor.

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!