Home / Zabava / TUGA ! Još jedna legenda se oprostila sa nama, naš glumac Đuro je …

TUGA ! Još jedna legenda se oprostila sa nama, naš glumac Đuro je …

Glumac Branko Babović, poznatijeg kao policajac Đuro Palica iz “Kursadžija”, ponovo je u bolnici zbog problema sa digestivnim traktom.

Zvezda “Kursadžija” operisan je po treći put i nalazi se na Vojnoj medicinskoj akademiji.

– Treća operacija je uspešno završena. Otvoren mi je stomak, zatvorena mreža i finalno stavljeno – potvđuje Đuro.

– Zvali su me ljudi, mislili su da sam mrtav. Cirkus je bio. Šta se dešava? Čuli su ovo ili ono, dok im objasnim da je sve u najboljem redu, umorim se iskreno. Zaista nema razloga da bilo ko misli da sam umro, jer se radi o operaciji, a kao svaki pacijent koji ima slične tegobe, određeno vreme moram da provedem u postelji – duhovito je rekao glumac, koji ni u ovim momentima ne potiskuje smisao za humor.

NAJCITANIJE  USRED NOĆI JE ČUO KĆERKICU KAKO ŠAPATOM MOLI ZA POMOĆ: Zaledio se kad je vidio ŠTA je na njenoj ruci!

– Doktori su uradili odličan posao, da nije bilo sjajnog tima VMA danas ko zna šta bi bilo sa mnom. Pozdravaljam sve i da znaju da ne brinu da je sa mnom sve u najboljem redu i da oporavak ide dobrim putem – zaključio je Đuro zahvalivši se svima koji vode računa o njemu.

 

 Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove – rekao je glumac Branko Babović, zvezda serije “Kursadžije”, koji se trenutno oporavlja

Đuro Palica
Printskrin: Grand

Glumac Branko Babović, zvezda serije “Kursadžije”, prošlog vikenda je hitno operisan. Kako prenosi “Blic”, on je dovezen albulantnim kolima Hitne pomoći na VMA, a tamo je saznao da mu je puklo debelo creva i da je morao na operaciju.

– Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema. U bolnici sam trenutno, na VMA. Očekujem da ću za desetak dana biti pušten kući. Sve je ovo prošlo dobro zahvaljujući hitnoj službi VMA i lekarskim timovima koje predvode Milev Boško i Saša Dragović – rekao je Đuro Palica.

NAJCITANIJE  NISMO IMALI POJMA: Znate li šta označava PREZIME KOJE SE ZAVRŠAVA NA “IĆ”?

Kako je naveo izvor blizak glumcu, operacija je trajala dva sata.

– Nije bilo nimalo naivno. U prvom trenutku svi su bili uplašeni da ne dođe do sepse jer je Đuro trpeo bolove ne znajući šta se dešava. Srećom, sve je prošlo kako treba – zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

(Telegraf.rs)

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!