Home / Zabava / Balkan U Šoku: Evo Šta Je Pronađeno U Kovčegu JOSIPA BROZA TITA!

Balkan U Šoku: Evo Šta Je Pronađeno U Kovčegu JOSIPA BROZA TITA!

U šoku su svi zbog ovoga, ali niko još uvijek nije mogao da vjeruje zbog onoga što je pronašao u kovčegu doživotnog predsjednika Josipa Broza Tita. Svi su se iznenadili zbog onoga što su pronašli u njemu.

Bivši načelnik S D B, Obren Đorđević je pokirao javnost kada je rekao nešto što niko nije očekivao. On je otkrio svima da u kovčegu u kojem je navodno bio Josip Broz Tito nije bilo ništa, osim pijeska. Pijesak je bio prekriven bijelom zastavom.

Njegov kovčeg je trebao da bude izložen pred Saveznu Skupštinu osmog maja 1980.godine, ali ipak, tvrdi on da se u njemu nalazio samo pijesak.

On je bio 40 godina zaposlen za organe sigurnosti, on tvrdi da je zastava bila u kovčegu, a potom je rekao da smatra da su strane službe odlučile da se poigraju sa narodom. Odnosno smatra kako stoji iza toga služba za državnu bezbjednost.

NAJCITANIJE  Slađana Iz Beograda Koja Živi U Njemačkoj Izjavila : ” Uhvatila Sam Mamu Dok Se Sek*Ala Sa Mojim Dečkom, Ne Znam Šta Da Radim” , Tražim Dečka Sa Balkana

Neki misle kako je to obavljeno na taj način jer je Mitja Krajger želio da zaustavi emigraciju stanovništva, a smatra se da iza svega ovoga što se desilo stoji Dolanc, on je inače imao neopisivo veliku želju da naslijedi našeg doživotnog predsjednika Josipa Broza Tita.

Josip Broz Tito je doživotni predsjednik Jugoslavije bio, koji je umro 4.maja u Ljubljani u 88.godini života. On je rođen u Kumrovecu davne 1892.godine.

Poznati je hrvatski i jugoslovenski političar. Tito je inače bio na strani antihitlerovske koaclije, a iza njega ima oko stotine hiljada ubijenih i političkih zatvorenika.

NAJCITANIJE  NISMO IMALI POJMA: Znate li šta označava PREZIME KOJE SE ZAVRŠAVA NA “IĆ”?

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!