Home / Zabava / Ovo je zaista prava BOMBA, dugo vremena niste videli ZGODNIJU takmičarku

Ovo je zaista prava BOMBA, dugo vremena niste videli ZGODNIJU takmičarku

Stefani Pavlović (24) iz Blaca se sinoć u Zvezdama Granda na OBN TV predstavila se pjesmom “Ostrvo tuge“ Selme Bajrami za koju je dobila tri “da“ i jedno “ne“.

Na prve taktove pjesme “Hajde da ludujemo“ zavesa se podigla, a žiri i publika je uživala u zanosnom plesu takmičarke. Na kraju je rezultat bio dva “da“ i četiri “ne“.

“Kako možeš da igraš tako ako imaš tremu?“, pitala je Snežana Đurišić.

“Od straha“, odgovorila je takmičarka. Aca Lukas se nadovezao na priču o njenom scenskom nastupu i rekao da koreografija nije bila baš odgovarajuća.

NAJCITANIJE  ŠTA SE DEŠAVA U TELU AKO POPIJETE 2 PIVA DNEVNO: nećete verovati šta su naučnici otkrili

“Meni se sve dopalo od cipela pa do kose“, rekao je Šaban. Jelena joj je rekla da je “bomba“. Pogledajte zanosan ples Stefani i kako su se žestoko posvađali Snežana Đurišić i Saša Popović.

Karleuša se u Zvezdama Granda pojavila kao takmičarka, RAZVALILA MARIJINU PJESMU

Dok je trajala borba za četvrti krug Zvezda Granda, Jelena Karleuša je sve šokirala željom da i sama nastupi kao kandidat na velikoj sceni i sebi ostvari davnašnju želju. Zbog kritika jednoj od kandidatkinja ostali članovi žirija gađali su je zgužvanim papirom, pa je ona odlučila da se okuša i sama pred žirijem.

NAJCITANIJE  MNOGI LJUDI U PANlCl, STRAHUJU DA DOLAZI SMAK SVIJETA: Još jedna rijeka postala krvav0 crvena…

JK je istupila na raskošnu scenu i to je bilo dovoljno da show započne. Svi su se smijali, jer se Jelena predstavila kao kadidatkinja iz Čelebića kojoj drhti mikrofon i koja ima tremu i upalu sinusa.

Izjavila je kako joj je san da bude „riba kao Karleuša, pjevačica kao Marija, zvijezda kao Viki i brkata kao Bosanac“. Nakon provokacija i stand up komedije, otpjevala je pjesmu Marije Šerifović. Za nastup je dobila ovacije, a publije u studiju je vrištala od smijeha kada je Lukas prokomentarisao:

– “Da bi neko postao zvijezda, mora i da izgleda, ne samo da pjeva“, alaudirajući na jedan od komentara koji Jelena često daje takmičarima.

NAJCITANIJE  ŠOKANTAN SNIMAK IZ VRTIĆA ZGROZIO REGION! VASPITAČICA URLA NA DETE I PSUJE: Šta je bog te po.rao, što ne idete kući! (VIDEO)

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!