Home / Ispovijesti / SINOĆ SAM PROVELA NOĆ SA DVOJICOM,A MUŽ NIŠTA NE ZNA!!

SINOĆ SAM PROVELA NOĆ SA DVOJICOM,A MUŽ NIŠTA NE ZNA!!

Ja se nisam nadala da će do ovoga doći.

Žena sam koja radi i voli raditi svaki posao koji mi se pruži, nema toga što neću odraditi i napraviti jer prosto uživam u tome. Nisam imala sa nikim problema dok sam živjela sama i dok sam radila, nikome nije smetalo kada ću se vratiti kući i do koliko ću raditi, ali kada sam se udala za sadašnjeg muža u početku je sve bilo super i sam je znao koliko radim i da se nekad desi da me nema po cijelu noć jer ono što je određeno mora biti napravljeno do roka.

NAJCITANIJE  Ispovijest očajnog mladića (18): Imao sam se*s sa tatinom djevojkom!

Sve je bilo u početku idealno i krasno stvarno nemam riječi, ako je on znao doći prije mene sa posla počistio bih stan i još mi napravio večeru, zaista je bio pažljiv i muškarac kakvog možeš samo poželjeti. Nakon nekog vremena mu je počelo smetati to što radim do kasno i što ponekad znam doći u jutarnje sate. Tu cijelu noć meni zvoni mobitel ne znam više dali od poruka ili poziva i to sve sa ljubomornim ispadima i psovkama.

Nikako mu ne mogu objasniti da nisam sa nikim i nigdje te da samo odradim svoj posao. Tako sam imala i sinoć scenu radi njega oko tri sata ujutro, provela sam noć sa dvojicom kolega jer smo za sutra ujutro trebala odraditi da bi taj cijeli dan imali slobodno. On je došao kod mene na posao i napao me pred njima kako ja vodim ljubav sa njima dvojicom u uredu i da mi nije dosta jedan nego moram imati dva i tako dalje, jedva smo ga smirili jer je bio lud.

NAJCITANIJE  PROŠLI PETAK NAM JE DOŠLA OD ŽENINE SESTRE KĆERKA DA PROVEDE VIKEND KOD NAS, KOD TETKE I TETKA…

On ništa ne zna i nema pojma koliko se ja namučim za koji slobodan dan da budem sa njim, dok on mene napada kako ga ja varam sa dvojicom bilo me sram pred tim kolegama nisam im mogla pogledati u oči od srama radi ljubomorne budale koja ne razmišlja uopće sa svojom glavom jer da ga želim prevariti to ne bih sigurno bilo na poslu.

Check Also

UHVATIO ME SA SVOJIM OCEM!!!

Tu scenu straha ne mogu opisati. Priznajem da sam ja tomu kriva što sam si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!