Home / Zabava / SVE ĆE NAS POGODITI LEDENI TALAS: Dolazi nam polarna zima! EVO KADA :

SVE ĆE NAS POGODITI LEDENI TALAS: Dolazi nam polarna zima! EVO KADA :

I dok se ove nedjelje očekuje snježni pokrivač, tek naredne nedjelje nas očekuje prava zima. Kako navodi meteorolog Đorđe Đurić, temperatura će za nedjelju dana ići i do minus deset.

– Oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom očekuje nas danas, dok nas već sutra ujutru u nizijama očekuje snijeg. Tokom srijede i četvrtka biće kišovito u cijeloj Srbij, a u petak će doći do otopljenjenja.

Od naredne nedjelje dolazi nam polarna zima i ledeni talas sa snijegom i ledom, a temperatura će ići i do minus 10 stepeni. Kada je riječ o ovoj nedjelji, smjenjivaće se kiša i snijeg.

– Tokom većeg dijela sedmice očekuje nas oblačno vrijeme, uz povremenu kišu. Snijeg će padati u planinskim predjelima, a najviše snijega biće u istočnoj Srbiji, posebno u Timočkoj i Negotinskoj krajini, gdje će napadati i do 10 centimetara snijega.

NAJCITANIJE  Imam 12. godina i zatekla sam mamu sa svojim ljubavnikom kako se j*še..

Ostatak Srbije će biti kišovit. Biće velika razlika između temperature na sjeveru, gdje će biti oko dva stepena, i jugu države, gdje će biti oko 10 stepeni Celzijusovih – navodi Đurić.

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!