Home / Zabava / SVRBI LI VAS LIJEVI DLAN: Evo šta znači kada vas ZASVRBI neki dio tijela!

SVRBI LI VAS LIJEVI DLAN: Evo šta znači kada vas ZASVRBI neki dio tijela!

U narodu je duboko ukorijenjeno vjerovanje da čak i najsitnije promjene na tijelu, kao što su svrab dlana ili igranje oka nose neko značenje. Smatra se da ćete, kad vas desni dlan zasvrbi, davati novac, a kad vas lijevi dlan zasvrbi – dobićete novac.

Tada, da biste sačuvali novac, protrljte dlan o kosu i recite: Koliko dlaka, toliko para. Bolja solucija, kada vas svrbi desni dlan, je da vas čeka rukovanje sa nekim poznatim. Znak da vas neko ogovara je ako vas svrbi lijevo uho.

NAJCITANIJE  DVA ČOVJEKA PRIMIJETILA SU OVE CIJEVI KAKO VIRE IZNAD ZEMLJE: Nikada nisu očekivali da će se ovo nalaziti ispod

Ako vas zasvrbi desno, to je znak da vas neko hvali. Prema jednom drugom vjerovanju, kada vas desno uho zasvrbi znači da je neko, koga ste vi ogovarali to saznao. Ako vas zasvrbe tabani. znači da ćete negdje ići. Ako vas svrbi lijevi, putovaćete negdje, a ako vas ipak svrbi desni, od putovanja nema ništa, već ćete ostati tu gdje ste.

Svrab u lijevom laktu znači da vas očekuju uzbudljive vijesti, dok svrab u desnom laktu nagoviještava tužne vijesti. A, ako vas kojim slučajem prsti zasvrbe, to nagoviještava da ćete se uskoro vjeriti ili vjenčati.

NAJCITANIJE  Austrija traži 30.000 radnika: Plate su i do 2850. eura, a nude se ovi poslovi!

 

Izvor: prva.rs

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!