Home / Ispovijesti / UHVATIO ME SA SVOJIM OCEM!!!

UHVATIO ME SA SVOJIM OCEM!!!

Tu scenu straha ne mogu opisati.

Priznajem da sam ja tomu kriva što sam si dozvolila nisam trebala to napraviti, jer nikako nije zaslužio. Bio je dobar muž i dobar čovjek prema meni dok sam ga ja izdala na najgori mogući način, i itekako povrijedila i da se hoću iskupiti ne znam kako sigurna sam da ne mogu.

Neće mi nikada oprostiti kao ni svom ocu, i znam da smo učinili najveću moguću pogrešku u svom životu. Umjesto da smo uživali u onome što smo imali mi smo sve to uništili za jednu noć u krevetu. Ne želim kriviti alkohol što se to desilo iako sam bila pijana kao deva mislim oboje smo. Nešto nas je poneslo i završili smo u krevetu ne razmišljajući o posljedicama.

NAJCITANIJE  Erotske Ispovijesti (18+) – Vražja konobarica

Jer da smo imalo mislili znali bi da on dolazi tu večer sa terena i da bih nas mogao uhvatiti, kako je i bilo na kraju. Kada je uletio u sobu skoro mi je srce stalo od straha, imala sam u par sekundi viziju kako nas ubija od bijesa i povrijeđenosti. Da bi na kraju ispao zaista veliki čovjek samo je rekao da nas nikada više ne želi vidjeti i da smo najodvratniji ljudi koje poznaje.

Otrijeznila sam se iste sekunde od panike i straha iako mi to nije ništa vrijedilo kada sam ga izgubila zauvijek i sigurna sam da mu ne smijem pred oči.. Možda će mi se kada i osvetiti zbog toga kada postane svjesniji svega ali mu neću zamjeriti jer će imati potpuno pravo na to.

NAJCITANIJE  Što kada vam igračka za seks ostane na nezgodnom mjestu?

Check Also

UDOVICA 35 TRAŽI USAMLJENOG UDOVCA!!

I ja sam usamljena već duže vrijeme… Na žalost prije godinu dana sam ostala udovica, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!