Home / Zabava / BLAGO VAMA: Ovi horoskopski znakovi biće najsretniji u 2019. godini

BLAGO VAMA: Ovi horoskopski znakovi biće najsretniji u 2019. godini

Pred nama je nova 2019. godina koja će prema najavama brojnih astrologa biti godina rasta, sreće i napretka i to posebno svima vama koji ste rođeni u znaku Ovna, Bika, Lava, Djevice, Vage, Škorpije, Strijelca i Vodolije.

 

Ovan

Vrijedni Ovnovi će imati ludu sreću, visok stepen optimizma ali i jak nagon da mnogo toga realizaciju. Savet je da budu oprezni i da poštuju zakone kako bi sve kroz polje posla prošlo bez većih problema u 2019. godini. Zvijezde poručuju da će imati podršku muških autoriteta u životu kako privatno tako i poslovno, ali i da će ih zdravlje poslužiti. Lavovi će konačno da predahnu nakon godinu dana mučenja i stagnacije koju su trpili zbog tranzita Jupitera kroz znak Škorpije. Sa ulaskom ove planete u vatreni znak Strijelca, sve se naglo mijenja na bolje i Lavovi će ponovo da budu u žiži interesovanja i moći će da ostvare sve što zacrtaju.

ovan

Bik

Tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Saturn iz Jarca ukazuje da će biti istrajni ali i da će ih zdravlje poslužiti u godini pred nama. Tokom mjeseca januara, februara i početkom marta doživeće uspjeh na polju karijere, ljubavi kao i u odnosima sa drugima. U aprilu, ljubavna situacija biće još bolja, kada će čežnja i želja za bliskošću i ljubavlju da bude uslišena. Prvih osam mjeseci 2019. godine biće ispunjeni zadovoljstvima, a od početka septembra lica rođena u znaku Bika imaće priliku da sklope nove poslovne ugovore kao i partnerstva. Kada je riječ o finansijama, cijele godine imat će stabilne i zadovoljavajuće prihode.

NAJCITANIJE  ALEKSANDRA JE UŽIVALA DA BUDE LJUBAVNICA: Njoj je bilo 18, njemu 40! Dobila je kola i silikone, a onda kreće pravi PAKAO za njenu porodicu…

3-bik

Djevice 

Lijepa vijest za Djevice je da će imati stabilnost kroz veliki zemljani trigon tranzitnog Saturna iz znaka Jarca i prirodne desete kuće horoskopa. Očekujte dobre poslovne rezultate, stabilne finansije kao i dobro zdravlje. Rođeni u znaku Vage tokom cijele godine stavljaće ljubav na prvo mjesto. Uživaće u životu maksimalno i koristiće sve prilike koje im se budu nudile. Osjetiće priliv nove pozitivne energije koja će im pomoći kako u poslu tako i u privatnom životu. Primiće mnogo pohvala i lijepih riječi od kolega i šefova, a svakako mogu da očekuju i veće finansijske i dobitke. Ova godina biće ispunjena putovanjima, istraživanjima, avanturama i učenjem o novim stvarima. Prijaće vam ta putovanja jer ćete uspjeti da doživite i naučite mnogo toga. Početkom septembra uvećat će se i vaše finansije a imaćete i mnogo vanrednih dobitaka koje niste očekivali. Generalno, ova godina doneće vam samo lijepe stvari, uživanje i napredak.

NAJCITANIJE  Majka upucala u glavu lopova koji je pokušao da odveze auto sa njenom djecom

djevica-1

Škorpije 

Vatrene Škorpije će u 2019. imati podršku Saturna i Neptuna. Neptun iz Riba biće u jakom vodenom trigonu sa vašim znakom što donosi duboke spiritualne uvide, pomoć Boga, anđela i svetitelja. Intuicija će biti izoštrena, a umetničko stvaralaštvo veoma naglašeno. Za vreme Saturnovog tranzita iz Jarca uspjet ćete da balansirate mnoge segmente života i da čvrsto stojite na zemlji. Ova godina donijeće vam mnogo ozbiljnosti, strpljenja, taktičnosti. Vaš posao u 2019. biće na uzlaznoj putanji, a vi ćete biti spremni na promene i otvoreni za nove pristupe poslu kojim se bavite. Uživaćete u novim eksperimentima koji će doneti pozitivne stvari u vaš život. Prva dva mjeseca nove godine biće posebno povoljna za sticanje finansijske dobiti.

skorpija

Strijelac

Ako će neko pjevati od radosti, to će biti upravo oni. Poslije 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku. Oni mogu da očekuju sreću na poslu, a uspjeće i da ostvare saradnju sa nekim moćnim ljudima, imaće mnogo poslovnih putovanja, novih prilika i izazova koje treba da iskoriste. Lijepa dešavanja na emotivnom polju desiće se u periodu od početka aprila do sredine juna 2019. Mjesec maj biće ispunjen lijepim i romantičnim dešavanjima, novom energijom i srećom koja dolazi u vaš život. Strijelčevi ulaze u novi dvanaestogodišnji životni ciklus sa dobrim promjenama. Treba da se čuvaju bilo kakvih preterivanja ili nerealnih očekivanja, piše “Astro magazin”.

NAJCITANIJE  Djevojke se po gradu već masovno sramote: Ovakve helanke prošetala je centrom i ljudi kažu da im je muka!

strijelac-2

Vodolija 

Konačno će Vodolije moći da da se opuste i krenu napred krupnim koracima. Tranzitni Jupiter iz Strijelca biće sa istoimenim znakom tako da dolaze mnogo bolji dani, nedelje i mjeseci za sve humane, slobodarske i čestite Vodolije koje će da imaju pune ruke posla, ali zvijezde će im se smeškati i na polju finansija, ljubavi i zdravlja. sve što je staro treba da odbace i da se posvete reogranizaciji svog života ali i da počnu obilazi destinacije na kojima nikada nisu bili.

vodolija

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!