Home / Zabava / Cristiano Ronaldo otkrio ko ga je otjerao iz Reala, i obećao da će se nekim ljudima osvetiti za neke stvari!

Cristiano Ronaldo otkrio ko ga je otjerao iz Reala, i obećao da će se nekim ljudima osvetiti za neke stvari!

Magazin France Football, koji u decembru dodjeljuje Zlatnu loptu uspio je napraviti intervju u kojem su otkriveni mnogi detalji koji ranije nisu bili poznati.

Portugalac je jasno rekao kako je glavni razlog zašto je otišao iz Real Madrida zapravo Florentino Perez, koji je smatrao kako Ronaldo više nije toliko bitan za klub, te da je nakon toga njihov odnos zahladnio.

ronaldo-perez

“Osjećao sam da me se u klubu, posebno u odnosu s predsjednikom, ne gleda više kao prije, u prvih četiri ili pet godina. Tada sam imao osjećaj da sam Ronaldo, a sada me predsjednik gledao nekim drugim očima”, izjavio je igrač Juventusa.

NAJCITANIJE  OŽIVELA POSLE DVA DANA U MRTVAČNICI: Sigurna je da Isus vratio u život i da je doživela ČUDO

Takva promjena odnosa prema njemu, dodaje Ronaldo, mu je bio znak kako treba početi razmišljati o odlasku iz Madrida, što se na kraju i desilo, te je prešao u Juventus.

“Kada su se pojavile informacije da želim otići, imao sam osjećaj kao da me predsjednik ne želi zaustaviti”, kazaoje Portugalac.

Također dodaje kako odlazak Zinedina Zidanea nije bio razlog zašto želi otići iz kluba i da za Juve nije potpisao zbog novca, nego zato što su bili uporni i odlučni u namjeri da ga dovedu u klub.

NAJCITANIJE  ALEKSANDRA JE UŽIVALA DA BUDE LJUBAVNICA: Njoj je bilo 18, njemu 40! Dobila je kola i silikone, a onda kreće pravi PAKAO za njenu porodicu…

ronaldo7

“Da sam htio otići iz Reala zbog novca, otišao bih u Kinu, nudili su mi pet puta više. Nisam došao u Juventus zbog novca, u Madridu sam zarađivao isto, još i više… Razlika je u tome što me Juventus stvarno želio i oni su mi to pokazali”, dodao je Cristiano.

ronaldo5

Cristiano kaže kako bi bio presretan da ove godine osvoji Zlatnu loptu, što bi mu bio šesti put da osvaja ovu nagradu, a čime bi prestigao Lionela Messija. Smatra da zaslužuje da osvoji nagradu, ali da na neke stvari utiču i optužbe koje su neke djevojke podnijele protiv njega.

NAJCITANIJE  0TKRIVEN0 JEZIV0 PR0R0ČANSTV0 BABE VANGE 0 PUTINU: Prije smrti predvidjela je šta će dogoditi s njim i Rusijom!

ronaldo2

“Svakako da ta priča ometa moj život, imam djevojku, četvero djece i obitelj s kojom sam u jako bliskim odnosima. Da ne spominjem svoj ugled”, rekao je Ronaldo, te još dodao kako se nada da će jednog dana istina izaći na vidjelo i obećao osvetu onima koji sa takvim stvarima pokušavaju uništiti njegov život.

ronaldo4

ronaldo6

ronaldo8

ronaldo9

messi-vs-ronaldo

ronaldo1

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!