Home / Zabava / Izum Srbina zadivio region: Od samo dvije gajbe piva napravio aparat koji mu sada grije cijelu kuću (Foto)

Izum Srbina zadivio region: Od samo dvije gajbe piva napravio aparat koji mu sada grije cijelu kuću (Foto)

Postoje osobe koje će od nečeg što bismo najradije bacili, napraviti nešto što će nam itekako koristiti. Neke osobe su veoma snalažljive i kreativne, kao što je ovdje riječ:

Naime, čovjek po imenu Darko Milićević iz Paraćina, po struci informatičar. uspio je da napravi nešto zaista impresivno. Za to je koristio dvije gajbe piva. On je, vjerovali ili ne, od tih gajbi uspio da napravi solarni panel koji će temperaturu zagrijavati od -5 do plus 52. Da, dobro ste pročitali.

On je iskoristio te limenke i napravio nešto zaista impresivno. Nije mu pokrilo čitavu kuću, ali onaj dio koji je potreban, jeste. Svaka mu čast na tome.

Kaže kako je tokom zime sam tragao za nekim alternativnim načinima grijanja, pa se dosjetio ove ideje. Kupio je: ivericu, stiropor, farmu i silikon.

NAJCITANIJE  MISLILA SAM DA ME MUŽ VARA SA KOLEGINICOM SA POSLA Kada sam saznala pravu istinu, nisam mogla da dođem sebi danima!

Trebalo mu je nekoliko mjeseci kako bi to realizovao. Sam princip ovog izuma jeste da hladan zrak ulazi u otvor na panelu, a sunčeve zrake griju limenke. Na taj način se vrši zagrijavanje. Ovdje možete pogledati kako izgleda njegov izum:

Izvor: megaportal.info

IZDVOJENO:

FATA KOD HIPNOTIZERA

Fata i Mujo za ručkom kad će Fata Muji:

-Sjećaš se bolan onih moji glavobolja, jesil’ primjetio da ih više nemam.

-Ma vala nisam primjetio, a šta si radila pa ih nema pita Mujo

–Ma, Mersiha mi predložila da odem nekom hipnotizeru i ja bila, a on mi kaže da svaki dan stojim pred ogledalom i ponavljam

NAJCITANIJE  Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

– Ja nemam glavobolju, ja nema glavobolju i vala pomoglo mi pravo.

– Vala nisi ni ti moj Mujo baš nešto dobar u krevetu, pa da i ti odeš do njega.

Mujo nerado pristane. Vraća se od hipnotizera i onako s vrata skida odjeću, zgrabi Fatu, odnese je u spavaću sobu i kaže joj:

-Ne miči se, brzo se vračam. Dolazi i onako ko razjaren bik zgrabi Fatu i odradi pos’o. Fata zadovoljno se valja, a Mujo ponovo do kupatila.

Dolazi i povo zgrabi Fatu i pruži joj što je danima želila. Po treći put kad je krenuo u kupatilo, Fata polako za njim da vidi šta to on radi u kupatilu.

NAJCITANIJE  HTJELA JE DA NAPRAVI LAŽNE PJEGICE, A ONDA JE NASTAO HAOS: Ne pokušavajte ovo kod kuće (VIDEO)

Proviri Fata, kad Mujo se sam šamara pred ogledalomi govori:

Ovo nije moja žena, ovo nije moja žena, ovo nije moja žena…

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!