Home / Zabava / Majka upucala u glavu lopova koji je pokušao da odveze auto sa njenom djecom

Majka upucala u glavu lopova koji je pokušao da odveze auto sa njenom djecom

Osumnjičeni kradljivac automobila završio je u bolnici pošto ga je jedna žena upucala jer je htio da odveze njen automobil sa njeno dvoje djece na zadnjem sjedištu.
Incident se dogodio u srijedu, nešto poslije 22 sata, u Dalasu, SAD, kada je žena stala na pumpi da natoči gorivo. Michelle Booker je ostavila djecu u vozilu, dok je ona otrčala do kase.

Prije nego što se vratila, muškarac je uskočio u automobil i pokušao da se odveze. Žena je shvatila šta se dešava i uskočila je na zadnje sjedište. Molila je muškarca da stane, ali je on odbio. Do tog trenutka, ona je uspjela da otvori pregradu za rukavice, izvuče pištolj i upuca lopova u glavu.

– Mogla sam da ispraznim cijeli šaržer, ali nisam. Nisam. Samo sam htjela da ga upozorim, to je sve – rekla je žena za KTVT-TV.
– Ja nisam ubica, ali verujem u to da treba da štitim ono što je moje – rekla je Booker.

NAJCITANIJE  Ugledala sam je u radnji i jednostavno sam morala da je slikam: Donji deo slike je skandalozan, ovako odevenoj treba zabraniti ulazak u svaku radnju, a i šire (Foto)

Muškarac, kasnije identifikovan kao Ricky Wright (36), izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u banderu. Odvezen je u bolnicu i u ozbiljnom je, ali stabilnom stanju.Rajt ima podeblji dosije, hapšen je više od 20 puta, po raznim tačkama optužnice, javlja CBS.
Majka i njeno dvoje djece od dvije i četiri godine, nisu povređeni.

  • zabava.ba

Check Also

Policija pojacava kontrole Ukoliko ovo imate na kolima nagrabusili ste!

Saobraćajna policija započela je provere na drumovima širom BALKANA! Šta on zna ko je kraljevske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!