Home / Ispovijesti / “PUMPAJ, PUMPAJ, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI”! Ovo su 5 najboljih automobila za S*KS i najbolje poze za te automobile! (VIDEO)

“PUMPAJ, PUMPAJ, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI”! Ovo su 5 najboljih automobila za S*KS i najbolje poze za te automobile! (VIDEO)

Gotovo da ne postoji muškarac koji nije poželeo da “zabaci” nešto u svom četvorotočkašu. A čak i onome kome nije omiljen, automobil je nekada i jedino mesto gde možete biti nasamo sa vašom dragom. Ipak, neki su manje udobni, a neki više. Sa druge strane, dobar majstor će se uvek snaći.

Prikaži sliku na Twitteru

pensador@sakriosamime

seS

Informacije o Twitter oglasima i zaštiti privatnosti

Bez obzira na sve, predstavljamo vam 5 najudobnijih automobila za seks!

Honda Fit

Prostora za “blud” u ovom četvorotočkašu je 1622 litra. Idealna poza koju možete praktikovati je takozvana “Lenja Suzana”. Auto se zove Fit (taman), i ako on nije za “ono” onda definitivno nijedan drugi nije. Slučajnost ili ne, Honda je sedišta nazvala Magic Seat (magična). Ipak, sedišta nisu nešto začarana, ali kad ih oborite, može biti magije, i to kakve…

Volvo V70

Zapremina mesta za “blud” je 2041 litar. A u njemu lagano možete praktikovati “baštensku stolicu” – upozorenje: ovo je za one koji imaju veliki auto, a mali… Ipak, sa ovolikim automobilom možete i po nameštaj da odete, kamo li da se seksate “baštenskom stolicom”, “misionarkom”, “žabom” ili kako god već želite. Vidite koliko tu ima mesta. Preporučujemo da utišate zvuk i maštom titlujete šta devojka priča. Mnogo je zabavnije.

 

Ferrari 612 Scaglietti

Mesta za perverzije ima, ali se prvo protegnite. Idealna poza za seks “lotus (lotos)” – ne mislimo na auto, bilo bi previše da mislite na još jedan auto dok već “vozite”. Sve što imamo reći u suštini može da se svede na – Čoveče, ako već voziš Ferari nije bitno imaš li mesta za seks ili ne. Samo ime uzbuđuje i uspaljuje!

 

Smart ForTwo Passion kabriolet

Prostor za seks je uzak, a idealna poza bi bila “balerina”, jer samo stojeći i može. Sa Strasnim (passion) Smartom možete u švaleraciju gde god poželite, jer je on toliko mali da možete sa njim i market da uđete, umesto sa kolicima. Ipak što se vrele akcije tiče, tu može biti problema, jer je prostora zaista malo. Ali, gledajte sa vedrije strane, niko od vas neće udariti glavom u plafon.

 

Jugo-45

Nije prostran, nije veliki, ali bre, ima dušu. Da budemo iskreni, ako je neko u tom ranijem “dobu zastave” začet u kolima, pa sigurno nije u Mercedesu. I to ne ne fensi parkingu već na nekoj nizbrdici, izletu, uranku ili pak u pauzi guranja ovog legendarnog zastavinog vozila.

Prikaži sliku na Twitteru

Prikaži sliku na Twitteru

FikoR@FikoR87
NAJCITANIJE  U PROSTITUCIJU SAM UŠLA PRE PET GODINA…

Check Also

UDOVICA 35 TRAŽI USAMLJENOG UDOVCA!!

I ja sam usamljena već duže vrijeme… Na žalost prije godinu dana sam ostala udovica, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!